Kako da povećate količinu sperme


Za devojke i zene koje vole velike kolicine sperme tokom partnerovog orgazma.
Ako vaš partner nema problema sa preuranjenom ejakulacijom, idealen je muskarac za snažne i duge ejakulate. Već na početku morate se postarati da bude zaista snažno uzbuđen, što znači da ga treba potpuno ga izludeti već tokom predigre. I upravo predigra mora trajati što duže. Predlažemo maratonsko pušenje i stimulaciju rukom, koje uvijek prekinite malo pre ejakulacije. Na taj će se način u njegovim testisima skupiti ogromna količina sperme, koja će jedva čekati da štrcne kroz glavi' penisa. Vežbu ponavljajte vrlo dugo i nemojte mu dozvoliti da svrši.Kad mu testisi budu zaista veoma napeti i kada mu bude potreban orgazam, dopustite mu da uzme stvari u svoje ruke i sam odluči o momentu ejakulacije, koja će zbog toga biti još jaca. Neka sam izabere način kako će mu doći, ukratko neka bude glavni i neka si da oduška.
Predložite mu da malo drka pre vašega dolaska...
Nek napuni testise pre vašeg dolaska. naravno ne odviše... Neka drka u fazama i neka stane kad mu bude najslađe. Ne bas pred orgazam, već malo ranije. Uzbuđujte ga sms porukama. Pošaljite mu neku vašu golu fotografiju. Recite mu da želite da vidite fotografiju njegovog tvrdog penisa. Ukratko, uzbuđujte ga pre vasege dolaska. I to toliko jako da količina sperme bude dovoljna već i bez vas.
Neka se čuva dva tri dana
Podsticaj za jak orgazam je naravno i mirovanje nekoliko dana pre njega.Kazite svom partneru da želite veliku količinu sperme i da se nekoliko dana potpuno pusti na miru. To je vrlo delotvorna praksa za parove, koji još ne žive zajedno. Obećajte mu da će vam recimo moći svrsiti po licu i zaista ga ubedite da se cuva nekoliko dana. Neka čuva spermu za vas i za trenutak kada ćete ponovno biti zajedno. Ejakulat će bez dvojbe biti veći i intenzivniji, a muškarcu će se doslovno zavrteti u glavi kada konačno bude zadovoljen.
Dajte mu do znanja da obožavate njegovu spermu
Ako vaš partner zna da ste ludi za njegovom spermom bez sumnje će je i imati više nego ako će biti uveren da vam se gadi i da je ne volite. I psiha radi svoj posao.A muškarac koji je svestan da njegova partnerka jedva čeka da je pošprica po licu i po grudima sigurno će biti ponosniji na svoju spermu od muškarca kojem je u glavi da to ne sme i da mora paziti gdje će da svrši. Za snažnu ejakulaciju je neophodno sve to zajedno.
Masturbacija zdravstvene prednosti
Drkanje za muskarce i zene
Drkanje peniasa
Drkanje mitovi i zablude
Efekti masturbacije
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...