Drkanje penisa

Muškarci vole drkanje od početka vremena, a mnogi su osmislili neke strategije za poboljšanje iskustva.Bez rasprave osnove i najkorišćenije tehnike drkanja su- stisak cele šake i stiskom palca i kažiprsta,nema sumnje da su svi dobro upoznati sa ovim tehnikama- pa je bolje zaviriti u malo više "napredne" tehnike masturbacije.

Treba napomenuti da je mnogim ljudima uglavnom lakše, brže i učinkovitije drkati umesto da iskoriste vreme i trud kako bi poboljšali seksualne odnose sa svojim ljubavnikom. Drkanje, ne sme zameniti zdrav seksualni život s partnerom - oženjeni muškarci koji drkaju će izgubiti na intimnosti i bliskosti sa svojim partnerom,dakle bolje je uložiti trud i bićete nagradjeni za obostrano koristan odnos.

Istraživanja pokazuju da,hemijski (hormonski)gledano,drkanje je 400 puta manje učinkovito u zadovoljavanju svih seksualnih apetita od seksa s partnerom. Ipak, drkanje je svakako omiljena i ugodna zabava i muškaraca i žena podjednako,pa je odličan način da uživate i naučite nešto o sebi i svom telu.

Postoji mnogo načina da se drka, i da se postigne veće zadovoljstvo, ovde su neke tehnike masturbacije ...

Potisak ka zglobu
Ova tehnika samozadovoljavanja koristi ručni zglob i ruku istovremeno.

Podmažite svoje šake i ručni zglob.Prstima prema vašim testisima,držite penis s prednje strane (s palcem na stidnim dlakama).Kleknuti na krevetu ili podu i zabosti penis u ruke i uz zglob tako da kad se gurne s donjom stranom glavića dodiruje zglob.
Masaža
Testisi su često izostavljeni, dok se masturbira,ali ova tehnika za drkanje vam daje mogućnost kako bi se povećalo zadovoljstvo u ovoj osjetljivoj i senzualnoj zoni.

Podmažite penis.Lezite na ledje i rukom počevši od kažiprsta krenite od glavića do testisa druga ruka vam je takodje slobodna da se igra sa njima klizite lagano i masirajte penis kažiprstom i velikim prstom.
Ne dopustite da se uživanje prebrzo završi icedite malo više zabave.

Podmažite vaš penis.
S obe ruke, jednu na korenu i jednu na vrhu penisa,lagano ih pomerajte u suprotnim smjerovima.Koristite tehniku kao kada cedte krpu kad se približi kraj pomerajte ruku samo prema vrhu.

Širenje zadnjice
Ovo zvuči malo više pederski nego što stvarno jeste. Ova tehnika masturbacije ne može biti za svakoga.
Podmazivanje nije obavezno.Na udobnoj površini (krevetu), sediti na petama i sasa svakom petom lagano širiti svoje butine stražnjice (udobno, ne preterano, što može uzrokovati bol umesto užitka).Drkajte kako želite, koristeći bilo koju od gore navedenih tehnika ili sa svojim uobičajenim postupkom.Kada se približi trenutak kada morate ejakulirati, raširite butine petama i osetićete duboko kako orgazam proizlazi iz vašeg perineuma.(Ovo je pritisak na tačku u središtu vašeg perineuma koji stvara intenzivnije orgazme).Ova tehnika masturbacije može biti vrlo intenzivna.

Muža
Podmažite vaš penis.Sedeći u opuštenom položaju, s obe ruke, jednu po jednu, stisnite i povucite prema gore od korena vašeg penisa do vrha. Ako imate dodatnu kožicu (čitaj: neobrezani), takođe možete povući kožu prema gore i iznad glave penisa.Ponovljajte ako je potrebno,polako ili brzo kako želite.

Izvodjenje vrućeg drkanja je prekrasno iskustvo,a eksperimentisanje s novim tehnikama može doneti mnogo zadovoljstva.Ispitujte nove tehnike s pažnjom, i ne zaboravite da praksa čini savršenstvo !


Tehnika -pesnica
Tehnika -pet prsta
Tehnika tri prsta
Tehnika-izokrenuta pesnica
Masturbacija zdravstvene prednosti
Drkanje za muskarce i zene
Kako povecati kolicinu sperme
Drkanje mitovi i zablude
Efekti masturbacije
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...