Kako masturbirati-drkati

decaci drkaju
Kako muškarci drkaju
Mnogi muškarci otkrivaju masturbaciju slučajno, kada jednog dana spontano dodje do trljanja penisa u erekciji i to osećanje bude tako dobro da nemogu da se zaustave dok ne dožive orgazam. Ali postoje finije tehnike za masturbaciju, i postoji mnogo načina da se ona učini mnogo prijatnijom.

Ako si devojka koju zanima kako drkati dečku više uputava naći ćeš na kraju ovog teksta.

Biće trenutaka kada osetite snažnu potrebu da drkate kada to nije baš zgodno zbog okruženja i situacije. U tom slučaju možda ćete želeti da ejakulirate što je brže moguće, možda u kupatilu i sl.to je u redu - ali morate da znate da masturbacija, kao i seks izmedju dve osobe,donosi mnogo više zadovoljstva kada možete da se opustite i uživate duže vreme. Ako imate svoju spavaću sobu i možete da se zaključate vrata, možete imati velike igre masturbacije svake večeri, a možda i svakog jutra ako iamte jaku želju.Ako delite sobu, možete bolje masturbirati ukupatilu ispod tuša.

Neki momci masturbiraju ležeći na stomaku i trljajući penis o krevet.Više tehnika podrazumeva da se leži na leđima i trlja penis rukom (ili obe ruke) U ovoj poziciji, kada ejakuliraju,sperma će se završiti na grudima ili stomaku, tako da će biti lako za čišćenje.(Verovatno ćete želeti da podigne ili skinete pidžamu ili majicu,kako je ne bi posuli spermom, a biće dobro da imate rolnu toalet papira ili papirne maramice pri ruci .)


Drkanje počinje sa stupanjem penisa u erekciju.Erekcija nastaje kada se penis puni krvlju do te mere da postaje prilično veći i čvrst na dodir,obično stoji pod uglom od 90 stepeni u odnosu na vaše telo , ili pod uglom na gore. (Ako ste u ležećem položaju, vaš penis u erekciji može da leži na stomaku.)Dobijanje erekcije je obično lako kao razmišljate o seksi stvarima i milujete penis. Ako ste upubertetu, ili ako niste ejakulirali neko vreme, možda ne treba da uradite ništa da dođe do erekcije - ona se mogže spontano dogoditi bez provokacije. To je normalno i samo još jedna od onih stvari koje pubertet donosi.

Kada penis dostigne punu dužinu i tvrdoću,povlačite šaku uzduž. Ovo će imitirati ono što se oseća kada se penis kreće unutar vagine žene, što je ono što se dešava tokom seksualnog odnosa.
Evo četiri osnovne tehnike- načina koje možete probati. Oni su zaista samo polazne tačke,važno za vas je da isprobate malo više varijacija od njih, jer to će vam omogućiti da izaberete tehnike koji su najbolje za vas.
Tehnika -pesnica
Tehnika -pet prsta
Tehnika tri prsta
Tehnika-izokrenuta pesnica

Za devojke može biti vrlo uzbudljivo kada drkaju muškarcu prvi put.Bliski kontakt sa penisom izaziva uzbuđenje ali i mnoge nedoumice tipa da li ću ga previše jako stisnuti itd.



Kad počnete drkanje dečku znajte da će kožica sa glavića skliznuti naniže i da se glavić može malo osušiti ali mu to neće mnog smetati trudite se da mu držite penis od sredine a vucite rukom do korena pa opet naviše.

Ako želiš drkati dečku uporedi penis sa bananom po pitanju jačine stiska.Ako bananu koju držiš uspravno u jednoj ruci držiš suviše labavo ona će ti ispasti ako je previše stegneš zmoždićeš je, dakle drkati muškarcu treba stiskom koji je potreban da se normalno drži banana.

Najosetljiviji deo su muda sa njima treba nežnije samo ih uhvati rukom i nežno vrlo malo povlači, kada stekneš iskustvo moći ćeš da izvedeš više egzibicija.

Penis kod muskaraca može biti razlicite velicine, debljine i oblika.Drkati decku dugacak tanka kurac je veoma lako samo se opusti i slobodno ga pitaj sta mu se svidja.


Bez straha nista se lose ne može desiti nećeš sigurno pogrešiti.

Moraš znati da će dečku na kraju iz penisa izaći sperma a ona može samo skliznuti niz penis ili jako prsnuti zato bi trebalo da budeš spremna.Morate se prvo dogovoriti gde će dečko da svrši a to zavisi od toga gde ćes mu ga drkati u kolima, krevetu, parku.Nemoj zato deckov penis uperiti prema sebi jer ćeš imati spermu po odeći koju nije lako oprati.Za ruke tu su vlažne pa čak i obične maramice.

Zato je najbolje drkati muskarcu penis kao na slici iznad lako će obrisati spermu sa stomaka.Lako se briše sa kože i glatke površine ali ne i sa odeće.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...