Sigurna masturbacija

masturbacija
Penis nije strašno osetljiv organ - ali je napravljen od kože i mesa, na kraju krajeva. U stvari, koža je mnogo tanja na penisu nego recimo na ruci ili nozi,tako da se zaista može oštetiti prilično lako.

1. Nikada nemojte stavljati penis gde postoji šansa da bi se mogao zaglaviti.Ako se zaglavi i ošteti može doći do otoka, a onda će biti teško odglaviti ga.Lekari sa jedne klinke u majamijusu morali da koriste dijamantske testereice kako bi uklonili metalni točak sa penisa čoveka Vi ne želite da se taj čovek!Malo stvari može da bude više sramotno od odlaska u bolnicu sa povredama izazvanim neodgovornim činom masturbiranja.Pre nego što pokušate da drkates sa flašom,razmislite malo šta sve može da vam se desi.

2. Ne pokušavajte da uvećanje penis koristeći bilo koji ne-medicinski metod. Veći penis je nešto što većina momaka mnogo želi,ništa ne pokušavajte na svoju ruku da bi ste ga uvećali.Želja za većim penisom je razlog zašto postoji toliko mnogo "penis- uvećanje" uređaja koji se prodaju od strane beskrupuloznih ljudi samo da bi uzeli novac. Međutim, ovi uređaji mogu biti štetni.Oni mogu da oštete tkiva,takodje i oni koji koriste vakuum pumpe mogu biti stvarno loši za krvne sudove penisa, koji su odgovorni za erekciju.Čak i ako ovi uređaji rade posao, šta bi ste radije: prirodni penisa koji se diže, ili neznatno veći koji se nikada neće podići?

3. Ne masturbirati sa usisivačem. Mnogi momci, u pokušaju da simuliraju akciju oralnog seksa, igraju se sa crevom usisivača. Iz istih razloga kao i # 2, ovo je loša ideja. Sve što stvara više usisavanja od ljudskih usta možete vas povrediti.
Masturbacija zdravstvene prednosti
Drkanje za muskarce i zene
Drkanje peniasa
Kako povecati kolicinu sperme
Drkanje mitovi i zablude
Efekti masturbacije
Sa koliko godina poceti drkati
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...